Alle Kategorier
ENEN

Hjem>Nyheter

Alle fyrverkerifabrikkene i Liuyang og Jiangxi vil gå tilbake til arbeid siden 1. september

Tid: 2023-09-11 Treff: 55

Arbeiderne er tilbake på jobb for haugevis av bestillinger -- innenlandske bestillinger må være ferdige innen desember / januar før kinesisk nyttår, og alle utenlandske bestillinger må være ferdig innen kinesisk nyttår. Noen av de senere bekreftede utenlandske bestillingene kan bli ferdigstilt senere, til april eller mai 2024.  

Når det gjelder de 19. asiatiske lekene Hangzhou (dato fra 23. september til 8. oktober), kan det føre til pauser for fyrverkerifabrikker, men det er ikke veldig sikkert.

Vi er Liuyang Guandu fyrverkerifabrikk, vi hadde nettopp et sikkerhetsproduksjonsmøte før fabrikken åpnet igjen for direktører og teknikere, og for arbeidere i fareklasse 1.1-1, 1.1-2 og 1.3, de har sikkerhetsmøte fra 30. august til august 31. 

All kinesisk fabrikkkapasitet i fyrverkeriindustrien er sterkt påvirket av det innenlandske markedets krevende og høye priser siden slutten av 2022. Uansett små og store gjenstander (store kaker og utstillingsskjell) går bestillingene tregere enn normalt år, som ca. 50 % av fabrikkkapasiteten er okkupert av hjemmemarkedet.

bilde-1

Hot kategorier